به گزارش میراث آریا، مراسم تجلیل محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی از اهالی رسانه شامگاه دوشنبه ۲۲ مرداد ماه در مجموعه فرهنگی باغ زیبا برگزار شد.
در ابتدای این مراسم یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی گفت: همواره جای خالی جشنواره رسانههای سینمایی را احساس کردهایم و این قول را میدهیم هرکجا که باشیم این جشنواره را راهاندازی کنیم و ادامه دهیم.
پس از آن حبیب ایلبیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی بیان کرد: شما کسانی هستید که میتوانید به فیلمسازان و مدیران برای دیدن نواقص و بهتر شدن سینما کمک کنید. خوشحالیم که خبرنگاران زیادی در حوزه سینما فعالند و فعالیت شما و رسانه باعث شده است که کارکرد سینما در چشم جامعه و عموم مردم دیده شود.
در ادامه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی عنوان کرد: روزهای پایانی دولت سیزدهم است و طبیعتاً وظیفه من بود که پیش از تمام شدن این مسئولیت از شما اهالی رسانه قدردانی و خداحافظی کنم.
او ضمن قدردانی از همه تلاشهای صورت گرفته توسط مدیران سینمایی طی 4 دهه گذشته عنوان کرد: طبیعی است اگر سینما طی این سالها دستاوردهای ماندگاری داشته عصاره تلاشها و پیگیریهای همه مدیران در ادوار مختلف بوده است و ما باید حافظ این میراث گرانبها و توسعهدهنده آن باشیم. در دولت سیزدهم تلاش شد تا سینما علیرغم همه مشکلاتی که حتی بقای آن را تهدید می کرد با برنامهریزی دقیق و حساب شده به ساحل آرامش برسد چرا که معتقدیم در هنگام ثبات و آرامش است که سینما میتواند به حیات و توسعه دست یابد.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سازمان سینمایی گفت: در دولت سیزدهم اتفاقاتی در حوزه سینما و سازمان سینمایی افتاده است که تاکنون تجربه نشده بود. همکاران من در سازمان سینمایی تجربه بینظیری از مواجهه با بحرانهای مختلف را در سه سال گذشته از سر گذراندند و خوشبختانه توانستند با قدرت و انسجام تیمی و کار گروهی در بسیاری از بخشها موفقیتهای چشمگیری کسب کنند . البته که به دلیل مشکلات خاص سینما در چند دهه گذشته تا رسیدن به سینمای مطلوب هم در حوزه زیرساخت و هم در حوزه تولید و اکران و نیز کیفیت فیلمها، راه زیادی باقی مانده است.
خزاعی اظهار کرد: شرایطی که شیوع ویروس کرونا برای سینما ایجاد کرده بود، فضای نامطلوب و پیچیدهای را رقم زد و سینما را همانند بسیاری از کسب و کارها بعد از کرونا گرفتار اپیدمی بیکاری، تعطیلی و توقف کرد. در این سه سال روزهای تلخ و شیرینی را در سازمان سینمایی طی کردیم و فرازونشیبهای بسیاری را دیدیم.
او ادامه داد: روزی که مسئولیت را قبول کردم پیشبینی بحرانهای اجتماعی و فرهنگی و صنفی بسیار سخت و ناممکن بود و به طور خاص میتوان به فضای عمومی حاکم در مهر 1401 اشاره کرد. جنبش میتو، هشتک ضدامنیتی چند چهره سینمایی و دهها بحران و چالش دیگر از جمله این اتفاقات بوده است که حتی قابل پیشبینی نبود اما به عنوان کسی که از بدنه و متن سینما آمدهام باور داشتم و میدانستم با تعامل میشود اتفاقات خوبی را برای خانواده شریف سینما رقم زد. باید تاکید کنم آرامش ما از مهرماه گذشته آغاز شده تا توانستیم برنامههای خود را اجرایی کنیم.
رئیس سازمان سینمایی افزود: در ابتدای مسیر از من خواسته بودند برنامه هشت سالهای را طراحی و برنامهریزی کنم و بر اساس آن راهبردها، برنامههای سالانه را ابلاغ کردهایم. ما یک برنامه برای چهار سال اول دولت و یک برنامه برای چهار سال دوم ارائه کرده بودیم. به جرأت می توانم بگویم که تا به امروز نزدیک به ۷۰ درصد از برنامههای چهار سال اول ما اجرایی شده است. قرار بود که در چهار سال اول نزدیک به هزار سالن سینما افتتاح کنیم که این اتفاق رقم خورد. در چهار سال دوم تعداد سالنهای سینما به ۲هزار میرسید. همچنین براساس این دو طرح مقرر شده بود که در چهار ساله اول میزان مخاطب به بیش از 42 میلیون نفر و در 4 ساله دوم به بیش از 90 میلیون نفر برسد.در تولید مشترک و اکرانهای بینالملل نیز برنامههایی را پیگیری کردیم. در بخشی دیگر از طرح هشت ساله، اکران آثار ایرانی در خارج از کشور نیز مدون شده بود که بر اساس توسعه زیرساختها با افزایش تعداد مخاطبان همراه بود.او در پایان عنوان کرد:
او اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ سالی بود که همه اهالی رسانه فارغ از جناحبندیهای مختلف همراه ما بودند و همه همت کردند تا جشنواره فیلم فجر تعطیل نشود. اگر شما اهالی رسانه و منتقدان و خبرنگاران در کنار طیفی بزرگی از سینماگران نبودید و مردم هم همراهی نمیکردند شاید این اتفاقات تداوم پیدا نمیکرد؛ از این بابت از شما تشکر میکنم.
خزاعی تاکید کرد: این مراسم گزارش عملکرد یا خداحافظی من نیست، بلکه این مراسم روز خبرنگار و پاسداشت سه سال همکاری با شما در دولت سیزدهم است. بدون شک، نقش رسانهها در پیشبرد برنامههای ما مهم بوده است، طی سه سال مدیریت خود همیشه از نقدها حتی تندترین نقدها استفاده و استقبال کردهایم. گاهی نقدها را جدا میکردیم که مطالعه کنیم. خیلی از نقدها را استفاده میکردیم و در راستای آنها تصمیم میگرفتیم.
او بیان کرد: چه در زمان روزنامهنگاری، فیلمسازی و دستیار برنامهریزی،کارگردانی و سردبیری روزنامه و رسانه همیشه معتقد بودهام منتقدان می توانند چراغ راه مدیران باشند بنابراین نباید به نقدها به چشم غرضورزی نگاه کرد. همراه با تمام فراز و نشیبها همراهیمان کردید و در کنار ما بودید. این مراسم حرکتی نمادین برای قدردانی از عمق حمایت و همدلی شما برای رشد و بالندگی سینماست.
رئیس سازمان سینمایی در پایان بیان کرد: نقش رسانههای سینمایی در این مسیر پررنگ و تعیینکننده بود. رسانهها به واقع چراغ راه و روشنایی بخش مسیر هستند و تاریکی و کجرویها را نشان میدهند. یقینا اغلب نقدها دلسوزانه و تاثیرگذار است چرا که رسانهها مسیر آینده را نشان میدهند و میسازند.
در ادامه این مراسم با حضور تعدادی از پیشکسوتان عرصه خبر و با اهدای هدیه و لوح تقدیر از دبیران و خبرنگاران سرویسهای فرهنگ و هنر رسانهها تشکر و قدردانی شد.
انتهای پیام/
نظر شما